Din Personlige KOSTHOLDSPLAN

Med en kostholdsplan som er 100% tilpasset deg, får du en plan som ikke er lik noen annen. Vi lager hver plan fra bunnen av og bruker informasjonen du oppgir for å bygge din perfekte plan.

Å spise sundt behøver ikke være kjedelig!

Scroll for å lese mer

Lei av å gjøre en innsats, men med NULL resultater?

Vil du glede deg over maten mens du oppnår målene du har satt deg?

Da er du er rett sted. Vårt team er klare til å utvikle en effektiv plan som er skreddersydd for deg.

Det du trenger en en løsning som fullt ut har vurdert dine unike behov, ikke en standard mal som ikke er tilpasset deg. 

Vil du gå ned i vekt? Få mer energi? Mental klarhet? Spise et kosthold som får deg til å føle deg bra? 

Det spiller ingen rolle hva målene dine er. vårt er opptatt av å lage den beste planen som prioriterer DINE mål.

Hva får du?

Du får en 100% personlig Kostholdsplan som inneholder:

100% risikofri 30-dagers pengene tilbake garanti

Vi tilbyr 30 dagers pengene tilbake garanti på alle våre tjenester. Hvis tjenesten ikke samsvarer med forventningene dine, kan du be om full refusjon innen 30 dager fra kjøpet er gjennomført.

Slik fungerer det

Ved å ta en detaljert vurdering av dine mål, livsstil og vaner, vil teamet vår lage en plan som vil ta deg fra din nåværende tilstand til å nå dine kortsiktige og langsiktige mål.

Registrer deg
Det vil automatisk bli opprettet en bruker til deg som du bruker til å logge deg inn med. Fra denne brukeren har du tilgang til helseskjema samt alt annet som er tilknyttet planen du har bestilt.
1
Fyll ut Helseskjema
Straks du ha fylt ut helseskjemaet vil vi stare med å lage din plan. Vi bruker opplysningen du har gitt oss til å lage planen tilpasset ditt behov og ønske.
1
Du mottar planen
Planen vil være klar innen 2-4 virkedager. Du kan når som helst kontakte oss
1

Topp 6 ting vi kan hjelpe deg med

Mentalt klarhet

Betennelse i kroppen kan fører til nedsatt kroppslig funksjon og store ubehag som ikke bare er begrenset til de fysiske. ''brain fog'' eller hjerneteppe er svært vanlig. Det er som at hjerne ikke vil samarbeide som gjør det vanskelig å fokusere. 

Sunnere hud og hår

Hva du spiser har mye å for ditt ytre. Kanskje du har vært ute å spist, og dagen etter har du en ny koloni av kviser. Ved å endre til et kosthold som gir kroppen din god næring, vil du merke stor forskjell på huden og håret ditt.

Friskere fordøyelse

Opp mot 20 % av den norske befolkningen sliter med tilbakekommende mage problemer. Dette er noe som ikke blir snakket nok om og kan være vanskelig å forholde seg til. Vi hjelper deg med å forstå plagene og gir deg tiltak for å bedre det.

Mer Energi

Har du mange downperioder i løpet av dagen? Da er det på tide med et kosthold som stabiliserer blodsukkeret, der du unngår de store blodsukker svingningene gjennom dagen. Vi er opptatt av mat som som gir energi og overskudd i hverdagen.

Lettere og sterkere

Det finnes tusenvis av råd der ute. Skal du telle hver eneste kcal, eller må du spise lavkarbo? Vi er alle forskjellige og trenger forskjellige fremgangsmetodet. Sammen setter vi sammen en plan som gir varige resultater.

Nå dine mål

Vi har planene som gjør det enkelt for deg å komme i gang! I tillegg til å jobbe sammen med din veileder, vil du få planer, oppskrifter og annet verktøy som skal til fot at du skal lykkes. Vi jobber etter at du skal lykkes med å nå dine mål.